
Mrkvovo-bramborová kaše
Autor: Mandimu
Máte rádi barvy na talíři? Tak to se vám bude hodit i náš recept na bramborovou kaši s mrkví. Přípravu sfouknete do čtvrt hodinky a nepotřebujete nic víc než základní...
Číst více
Autor: Mandimu
Máte rádi barvy na talíři? Tak to se vám bude hodit i náš recept na bramborovou kaši s mrkví. Přípravu sfouknete do čtvrt hodinky a nepotřebujete nic víc než základní...
Číst více
Autor: Mandimu
Sbíhají se vám sliny pokaždé, když si vzpomenete na voňavý, křupavý bramborák s česnekem a majoránkou? Tuhle snadnou, a přitom tak lahodnou pochoutku si můžete vychutnat buď v její tradiční...
Číst více
Autor: Mandimu
Tento recept doslova volá o to, abyste si ho připravili k romantické večeři. Zapalte svíčky, ztlumte světla a vychutnejte si tento pokrm.
Číst více
Autor: Mandimu
Šťouchané brambory jsou nejen u nás velmi častou a po právu oblíbenou přílohou. Co takhle si je zpestřit červenou řepou? Získají nejen lákavou barvu, ale i nevšední chuť. Petrželka ani...
Číst více
Autor: Mandimu
Nevíte, co s bramborami, a ty žampiony v ledničce by už také potřebovaly zpracovat? Spojte obě ingredience dohromady a upečte si výborné zapečené brambory s houbami. Sójové mléko jim dodá...
Číst více
Autor: Mandimu
Svěží bramborový salát, který je ozvláštněný sladkými brusinkami a čerstvou citronovou šťávou. Obě tyto ingredience jsou plné vitamínů a antioxidantů, takže si můžete s dobrým pocitem pochutnat. :)
Číst více
Autor: Mandimu
Bramborový salát zase trochu jinak. A tentokrát s quinoou, královnou všech zrn. Stačí vám na něj jen 5 ingrediencí. Salát je svěží a vaše tělo nijak nezatíží. Uvidíte, že tenhle...
Číst více
Autor: Mandimu
Výborné bramboráčky, kde byste klasickou bílou mouku hledali marně. Místo ní jsme použili celozrnnou žitnou. Klasická chuť bramboráků zůstala, ale živiny navíc se do receptu propašovaly ;)
Číst více
Autor: Mandimu
Jste fanoušky karbanátků či bramboráků? Věříme, že většina z nás ani jednomu z těchto pokrmů jen tak neodolá. Spojením tak trochu obojího je tento recept na bramborové placky, které jsou...
Číst více
Autor: Mandimu
Tenhle lehký oběd si dají skoro všichni – vegetariáni nebo také lidé s laktózovou intolerancí. Zapečená cuketa s bramborami je skvělý sezónní recept, když se na zahrádce nebo na trhu...
Číst více
Autor: Mandimu
Poctivé bramboráky si čas od času dopřeje rád snad každý z nás. Aby toto lahodné, ale přece jen trošku těžké jídlo dostalo o něco lehčí a zdravější nádech, zkuste do...
Číst více
Autor: Mandimu
Říkáte si, jak byste ty bramboráčky trochu vylepšili? Pak se vám bude hodit náš recept na bramboráky z máslové dýně. Postup je stejný jako u klasických bramboráků, ale navíc dostanou...
Číst více
Autor: Mandimu
Pastinák možná nepatří k tak hojně využívaným surovinám v našich domácnostech. Je to ale škoda, protože jeho chuť a využitelnost je výborná, a navíc obsahuje velké množství draslíku a vlákniny....
Číst více