
Jablečný milkshake se skořicí
Autor: Mandimu
Bezlaktózová alternativa klasického milkshaku? A ještě s podzimním nádechem? Ano, prosím!
Číst více
Autor: Mandimu
Bezlaktózová alternativa klasického milkshaku? A ještě s podzimním nádechem? Ano, prosím!
Číst více
Autor: Mandimu
Kdo by neměl rád tuhle belgickou pochoutku. Jenže jak v ní snížit kalorie? Tenhle úkol jsme si vzali za svůj a přišli jsme nakonec na to. Žitná mouka, sójové mléko,...
Číst více
Autor: Mandimu
Také jste propadli vaflím jako my? Zkoušíme je zas a znovu a pokaždé jinak. Tyhle vafle naslano milujeme pro jejich vláčnost i to, že nejsou samá mouka. Cuketa těsto zjemní...
Číst více
Autor: Mandimu
Trochu připomíná omeletu, ale Italové ví, že to jen taková omeleta není. Vaječná frittata je pevnější, snese zeleninu i různé druhy sýrů a dá se jíst i za studena. Stejně...
Číst více
Autor: Mandimu
Nevíte, co s bramborami, a ty žampiony v ledničce by už také potřebovaly zpracovat? Spojte obě ingredience dohromady a upečte si výborné zapečené brambory s houbami. Sójové mléko jim dodá...
Číst více
Autor: Mandimu
Pokud vám jsou sýrové omáčky na těstoviny málo, tahle z avokáda je velkým adeptem k tomu, aby rozšířila jejich arsenál. Její lichotivá zelenkavá barva dodává pokrmu letní svěžest a lehkost....
Číst více
Autor: Mandimu
Proč lít na těstoviny jen smetanovou omáčku? Popustili jsme malinko uzdu fantazii a vznikla takhle chuťově vytříbená omáčka na zdravé těstoviny. Je jemná, nádherně voní a v konzistenci ani nepoznáte,...
Číst více
Autor: Mandimu
Znáte polentu? V našich domácnostech se nevyskytuje příliš často, což je ale velká škoda. Je přirozeně bezlepková, a navíc plná vitamínů a vlákniny. Ve spojení s houbami a cizrnou vytvoříte...
Číst více
Autor: Mandimu
Rádi sáhnete po datlích jako po svačince, která dodá rychlý a zdravý zdroj energie? Pak určitě vyzkoušejte recept na datlové muffiny, kde tato jedinečná ingredience hraje prim. Muffiny si navíc...
Číst více
Autor: Mandimu
Ovesné vločky jsou známé pro svůj vysoký obsah vlákniny a také různých prospěšných vitamínů a minerálů. Pro své vlastnosti se hodí ideálně na snídani, která vás zasytí a dodá energii...
Číst více
Autor: Mandimu
Kokosky jsou známé jako lahodná pouťová pochoutka, kterou většina z nás nepohrdne. Proč si je nevyrobit taky doma? Z pouze několika surovin je vykouzlíte raz dva.
Číst více
Autor: Mandimu
Surovinu, jakou je pohanka bychom měli do našeho jídelníčku zařazovat pravidelně, protože je nejen bohatá na bílkoviny a minerály, ale také je důležitá pro naše cévy a krevní oběh. Připravte...
Číst více