Říkáte si, jak byste ty bramboráčky trochu vylepšili? Pak se vám bude hodit náš recept na bramboráky z máslové dýně. Postup je stejný jako u klasických bramboráků, ale navíc dostanou nejen ještě lepší chuť, ale i oku lahodící sluneční barvu. Jsou bezlaktózové a nemusíte se ani bát nasáklého oleje. Strčte je pěkně do trouby a uvidíte, že smažení v pánvi už odzvonilo.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Dýňové bramboráčky
45 min
35 min
Snadné
10 kusů
Recept
Výživové hodnoty
87 kcal
4g Bílkoviny
3g Tuky
12g Cukry
Suroviny
- 300 g máslové dýně
- 400 g syrových brambor varného typu C
- 1× střední mrkev (cca 120 g)
- 4× vejce
- 2 stroužky česneku (utřít)
- 1 lžička sušeného tymiánu
- sůl
- pepř