
Dýňová polévka
Autor: Mandimu
Když jsou na podzim dýňové žně, nejde to bez dýňové polévky z dýně hokaido. Tento sezónní recept vás v sychravých dnech pořádně zahřeje a odežene pryč škodliviny v těle. Navíc...
Číst více
Autor: Mandimu
Když jsou na podzim dýňové žně, nejde to bez dýňové polévky z dýně hokaido. Tento sezónní recept vás v sychravých dnech pořádně zahřeje a odežene pryč škodliviny v těle. Navíc...
Číst více
Autor: Mandimu
Existuje někdo, komu nechutná lučina? Počkejte, až vyzkoušíte tuto domácí verzi. Ale varujeme! Připravte radši několik porcí, protože se po ní zaručeně jen zapráší.
Číst více
Autor: Mandimu
Vegetariánské těstoviny nemusí být jen špagety s rajčatovou omáčkou. Sáhněte dnes po uzeném tofu, sójové smetaně a baby špenátu a rozehrajte pravou symfonii chutí. Uvidíte, že se na ni strávníci...
Číst více
Autor: Mandimu
Máte dnes chuť na sladkou snídani nebo vás jen honí mlsná? Pomůže vám náš kuskus se sušeným ovocem a oříšky. Spolehlivě uspokojí Vaše chuťové pohárky, dobře zasytí a Vaši domácnost...
Číst více
Autor: Mandimu
Jeden z kandidátů na vítěze v kategorii „rychlé a vynikající“. Krůtí maso ovoněné tymiánem, křupavá brokolice a jemná smetanová omáčka, která se rozplývá na jazyku. Není, co dodat. Zaručeně zachutná...
Číst více
Autor: Mandimu
K jaru patří zelená. A zelená patří i na talíř. Co si takhle udělat krémovou špenátovou polévku se smetanou. Nemusíte čekat ani na čerstvý, vystačíte si s mraženým, a pokud...
Číst více
Autor: Mandimu
Také patříte k vášnivým milovníkům a sběratelům hub? Pak je tento recept určený přímo pro vás. Kromě oblíbené smaženice se totiž dá z této zdravé a jedinečné suroviny připravit třeba...
Číst více
Autor: Mandimu
Máte rádi ředkvičky a chtěli byste je využít i jinak než do salátu? Přinášíme vám inspiraci na jejich tepelnou úpravu. Výsledkem bude lahodná krémová polévka, kterou doporučujeme podávat s koprem.
Číst více
Autor: Mandimu
Tenhle lehký oběd si dají skoro všichni – vegetariáni nebo také lidé s laktózovou intolerancí. Zapečená cuketa s bramborami je skvělý sezónní recept, když se na zahrádce nebo na trhu...
Číst více
Autor: Mandimu
Dipů není nikdy dost a vždycky přijdou vhod, souhlasíte? Skvěle se hodí k masu, do sendviče anebo třeba k čerstvé zelenině jako v tomto receptu. Tato lehká a osvěžující svačinka...
Číst více
Autor: Mandimu
Zahřejte se klasikou v upraveném kabátku. Naše krémová žampionová polévka neobsahuje žádnou laktózu a díky rostlinným variantám mléka a smetany si na ní pochutnají i vegani. Lehká na přípravu i...
Číst více
Autor: Mandimu
Nevíte co s pórkem? Přeměňte ho na krémovou pórkovou polévku dle našeho receptu. Místo másla používá ghí a tučnou smetanu vyměnila za lehčí sójovou. A to už stojí za pozornost....
Číst více
Autor: Mandimu
Už máte dost čočkové či fazolové polévky, ale luštěniny jíte rádi? Rozšiřte svůj repertoár o recept na krémovou cizrnovou polévku, na které si pochutnají i vegetariáni a vegani, protože jsou...
Číst více