
Dýňové rizoto
Autor: Mandimu
Prozářete podzimní sychravé poledne s naším sezónním receptem na krémové dýňové rizoto. Když už nevíte, kam s dýní, v kombinaci s rýží dostanete originální chuťovou i vzhledovou pochoutku a ricotta...
Číst více
Autor: Mandimu
Prozářete podzimní sychravé poledne s naším sezónním receptem na krémové dýňové rizoto. Když už nevíte, kam s dýní, v kombinaci s rýží dostanete originální chuťovou i vzhledovou pochoutku a ricotta...
Číst více
Autor: Mandimu
Nejlepší celozrnná pizza je domácí celozrnná pizza. Vyzkoušejte náš recept a uvidíte, že do pizzerie začnete chodit už jen na špagety nebo lasagne. Hrajte si s ingrediencemi a upečte si...
Číst více
Autor: Mandimu
Proč lít na těstoviny jen smetanovou omáčku? Popustili jsme malinko uzdu fantazii a vznikla takhle chuťově vytříbená omáčka na zdravé těstoviny. Je jemná, nádherně voní a v konzistenci ani nepoznáte,...
Číst více
Autor: Mandimu
Znáte polentu? V našich domácnostech se nevyskytuje příliš často, což je ale velká škoda. Je přirozeně bezlepková, a navíc plná vitamínů a vlákniny. Ve spojení s houbami a cizrnou vytvoříte...
Číst více
Autor: Mandimu
Mít v lednici připravenou oblíbenou pomazánku se vždy vyplatí, protože vás může zachránit při hledání lehké večeře nebo i svačinky. Jistě máte i vy už svoji oblíbenkyni, ale věřte, že...
Číst více
Autor: Mandimu
A je tu s námi opět naše červená kráska – červená řepa :). Jak ji dnes použijeme? Trochu netradičně - na celozrnné pizze! A bude to lahoda. Nevěříte? Zkuste ji...
Číst více
Autor: Mandimu
Cuketa se dá zpracovat mnoha způsoby, ale zapečená cuketa nás baví nejvíc. Tenhle recept je sice snadný jak facka, ale vždycky skvěle funguje. Potěšíte jím jak malé, tak velké a...
Číst více
Autor: Mandimu
Jste připraveni ozvláštnit si den? Orientální chuť pečeného lilku s piniovými oříšky se o to hravě postará.
Číst více
Autor: Mandimu
Jako příloha či jako lehká večeře může fungovat tenhle jednoduchý a přitom opravdu chutný salát s pečenou dýní a cizrnou. Není třeba s tím dělat žádné cavyky, všechno pěkně šup...
Číst více
Autor: Mandimu
Dobrá zpráva pro bezlepkáře. Na těchto zapečených bezlepkových těstovinách si určitě pochutnáte. Brokolice dodá spoustu vitamínů, ricotta vláčnost a ořechy navrch jsou chuťová pecka. Recept je snadný – zvládne ho...
Číst více
Autor: Mandimu
Dýně se stala oprávněně oblíbenou a všestrannou surovinou nejen podzimního období. Její úprava není náročná a mile překvapí jak ve slaných, tak ve sladkých receptech. Nechte se omámit vůní bylinek...
Číst více
Autor: Mandimu
Rádi u televize něco chroupete? Zkuste kaloricky méně náročné hranolky z mrkve. Ve spojení s olivovým olejem do těla dostanete nejen antioxidanty C nebo D, ale hlavně A, který je...
Číst více
Autor: Mandimu
Voňavé pesto je poklad, díky kterému během okamžiku vykouzlíte výborné jídlo, ať už ho přidáte k těstovinám nebo namažete na chleba. Domácí příprava je snadná a časově nenáročná. Tak s...
Číst více