
Dýňové rizoto
Autor: Mandimu
Prozářete podzimní sychravé poledne s naším sezónním receptem na krémové dýňové rizoto. Když už nevíte, kam s dýní, v kombinaci s rýží dostanete originální chuťovou i vzhledovou pochoutku a ricotta...
Číst více
Autor: Mandimu
Prozářete podzimní sychravé poledne s naším sezónním receptem na krémové dýňové rizoto. Když už nevíte, kam s dýní, v kombinaci s rýží dostanete originální chuťovou i vzhledovou pochoutku a ricotta...
Číst více
Autor: Mandimu
Cítíte se unavení a bez energie? Pak vás z toho vyléčí jáhly a náš recept na jahelné rizoto s dýní. Pokrm je přirozeně bezlepkový a bezlaktózový. Navíc kombinuje několik druhů...
Číst více
Autor: Mandimu
Už žádná suchá rýže posypaná strouhaným sýrem. Na krémové rizoto s kuřecím masem se musí jinak. Zkuste dát rýži do trouby společně s vývarem. Dostane správnou konzistenci, bude vláčná a...
Číst více
Autor: Mandimu
Itálie s příchutí Thajska? Nic není nemožné. Zkuste naše rizoto po thajsku a vychutnejte si jeho delikátní a netradiční sladkou chuť, která voní po kokosu. Recept je čistě vegetariánský a...
Číst více
Autor: Mandimu
Přeneste k sobě domů vůni a chuť moře a uvařte si pravé rizoto s frutti di mare – krevetami. Není v něm ani tradiční kapka smetany a díky tomu si...
Číst více
Autor: Mandimu
Toto rizoto je díky šafránu plné zdraví, ten totiž obsahuje vitamíny A, B, C, vlákninu, hořčík, zinek, omega-6 kyseliny, kyselinu listovou a další. Dobře působí na žaludek, používá se na...
Číst více
Autor: Mandimu
Dostali jste chuť na rizoto, ale radši byste něco méně kalorického? Tak vyzkoušejte tohle rizoto z bulguru se zeleninou a houbami. Hravě si vystačíte s ingrediencemi ze spíže a samotná...
Číst více
Autor: Mandimu
Zapomeňte na suché rizoto, které se nelepí. Pravé italské rizoto je krémové, stejně jako to z tohohle receptu na rizoto se žampiony. Je čistě vegetariánské a pracuje se samými nízkokalorickými...
Číst více
Autor: Mandimu
Vezeme se na houbové vlně! Tento recept na jáhlové rizoto s houbami krásně prohřeje a zasytí zároveň.
Číst více
Autor: Mandimu
Využijte blahodárné účinky kapusty trochu netradičním způsobem na toto kapustové rizoto. Kapusta snižuje cholesterol, zvyšuje celkovou imunitu, a dokonce napomáhá při hojení ekzémů a kožních onemocnění.
Číst více
Autor: Mandimu
Chřest je typickou evropskou plodinou. Proč tedy tuto lokální blahodárnou surovinu nevyužít také v kuchyni? Chřest dodá pokrmu nejen výbornou chuť, ale také vyzdvihne zdánlivě obyčejné rizoto na vyšší úroveň....
Číst více