
Frittata se špenátem a houbami
Autor: Mandimu
Trochu připomíná omeletu, ale Italové ví, že to jen taková omeleta není. Vaječná frittata je pevnější, snese zeleninu i různé druhy sýrů a dá se jíst i za studena. Stejně...
Číst více
Autor: Mandimu
Trochu připomíná omeletu, ale Italové ví, že to jen taková omeleta není. Vaječná frittata je pevnější, snese zeleninu i různé druhy sýrů a dá se jíst i za studena. Stejně...
Číst více
Autor: Mandimu
Taková vajíčková omeleta k snídani nejen o víkendu potěší snad každého. Z trošky ingrediencí se dá vykouzlit hotová dobrota. Zkuste svoji omeletu tentokrát ozvláštnit trochou ricotty a špenátu, nebudete litovat.
Číst více
Autor: Mandimu
Frittata – nadýchaná italská obdoba omelety – je jasnou volbou, pokud je vaším cílem připravit rychlé, jednoduché a chutné jídlo. Má mnoho obměn. Ta naše skrývá brokolici a sušená rajčata.
Číst více
Autor: Mandimu
Houby byly dlouho považovány pouze za lahůdku, která tělu toho moc nedá. Není to ale až tak pravda. Záleží ale na tom, po čem v lese sáhnete. Protože jedlé houby...
Číst více
Autor: Mandimu
Také když už nemáte nápady, vezmete zavděk vaječnou omeletou? A co si ji takhle trochu zpestřit? Vyzkoušejte náš recept na zdravou vaječnou omeletu, která je plná sýra a zeleniny. Hodí...
Číst více