
Žitný chléb s avokádem
Autor: Mandimu
Připravte si doma pochoutku známou z jídelních lístků kaváren a bister. Žitný chléb s avokádem skvěle poslouží jako vydatná a chutná snídaně, svačina nebo večeře. Garantujeme vám, že se k...
Číst více
Autor: Mandimu
Připravte si doma pochoutku známou z jídelních lístků kaváren a bister. Žitný chléb s avokádem skvěle poslouží jako vydatná a chutná snídaně, svačina nebo večeře. Garantujeme vám, že se k...
Číst více
Autor: Mandimu
Bramborový salát zase trochu jinak. A tentokrát s quinoou, královnou všech zrn. Stačí vám na něj jen 5 ingrediencí. Salát je svěží a vaše tělo nijak nezatíží. Uvidíte, že tenhle...
Číst více
Autor: Mandimu
Rádi zkoušíte nové kombinace chutí? Pak se Vám určitě zalíbí tento lehký salátek s exotickým nádechem a notnou dávkou vitamínů. Nezapomeňte ho posypat opraženými vlašskými ořechy, aby byl zážitek kompletní.
Číst více
Autor: Mandimu
Pokud vám doma zbyla předvařená cizrna a v lednici najdete kousek sýru feta, přidejte k těmto ingrediencím jen pár druhů zeleniny, koření a máte bleskurychlý a chutný salát třeba k...
Číst více
Autor: Mandimu
Jak jednou ochutnáte tuto zdravou avokádovou majonézu, na klasickou majonézu už si ani nevzpomenete. Recept navíc neobsahuje žádné živočišné složky, je tedy vhodný jak pro vegany, tak pro vegetariány.
Číst více
Autor: Mandimu
Bramborový salát se nemusí ve vašem žaludku usadit jako tíživý balvan. Stačí vyměnit pár ingrediencí a v cukuletu vykouzlíte lehký, svěží a hlavně zdravím nadupaný salát, kterého se jen tak...
Číst více
Autor: Mandimu
Recept pro ty, které baví proces vaření tak, jako nás, a kterým nevadí si v kuchyni trochu postát. Inspirací nám byl kurz vaření v Kodani. Kombinace sladké pečené řepy a...
Číst více
Autor: Mandimu
Polévka gazpacho určitě nemusí být jenom z rajčat. My máme snad tuto řepnou verzi ještě radši než originál!
Číst více
Autor: Mandimu
Zdravý salát plný vitamínů, který máte raz dva hotový. Kombinace sladkého, šťavnatého granátového jablka a bohaté chuti sýru feta je navíc opravdu zážitek.
Číst více
Autor: Mandimu
Už naši předci věděli, že v kysaném zelí se ukrývá pořádná dávka vitamínů a minerálů, které pomáhají snižovat únavu a podporovat imunitu. Zařaďte ho do svého jídelníčku třeba v podobě...
Číst více
Autor: Mandimu
Kuskus je do kuliček tvarovaná krupice z pšenice, ječmene nebo prosa dovezená z arabských zemí. Dále je bohatým zdrojem minerálů, omega kyselin a vitamínů. Má blahodárný vliv na trávení, urychluje...
Číst více
Autor: Mandimu
Máte dnes chuť na něco lehčího? Pochutnejte si na našem oblíbeném těstovinovém salátu s kuřecím masem, který navíc díky kombinaci rajčat, žluté papriky a špenátu můžete „jíst i očima“. Velkým...
Číst více
Autor: Mandimu
Čočka na kyselo, čočková polévka, a dál? Nepřeberná paleta barev, chutí a využití této a jí podobných luštěnin. Dnes třeba salát ze zelené čočky, která má lahodně oříškovou a lehce...
Číst více