
Pastinákové bramboráčky
Autor: Mandimu
Pastinák možná nepatří k tak hojně využívaným surovinám v našich domácnostech. Je to ale škoda, protože jeho chuť a využitelnost je výborná, a navíc obsahuje velké množství draslíku a vlákniny....
Číst více
Autor: Mandimu
Pastinák možná nepatří k tak hojně využívaným surovinám v našich domácnostech. Je to ale škoda, protože jeho chuť a využitelnost je výborná, a navíc obsahuje velké množství draslíku a vlákniny....
Číst více
Autor: Mandimu
Pastinák sice pro některé není nejběžnější surovinou, ale až ochutnáte naši krémovou polévkou, tato světlá zelenina už vám z kuchyně nezmizí.
Číst více
Autor: Mandimu
Nudným steak přílohám odzvonilo! Máme pro vás recept na steak s pastinákovým pyré, které je příjemnou změnou od brambor
Číst více
Autor: Mandimu
Kořenová zelenina patří jenom do polévky. Nesouhlasíte? My také ne :) Proto ji připravujeme pečenou spolu s cizrnou a trochou římského kmínu. Doporučujeme servírovat s jogurtovým dipem a celozrnným pita...
Číst více