
Pohankové lívance
Autor: Mandimu
Dnes potěšíme milovníky sladkých snídaní a připravíme si pohankové lívance. Díky jogurtu jsou krásně vláčné a chutnají skvěle i samotné. Podávat je můžete ale i s medem, oříšky nebo čerstvým...
Číst více
Autor: Mandimu
Dnes potěšíme milovníky sladkých snídaní a připravíme si pohankové lívance. Díky jogurtu jsou krásně vláčné a chutnají skvěle i samotné. Podávat je můžete ale i s medem, oříšky nebo čerstvým...
Číst více
Autor: Mandimu
Palačinkami potěšíte za jakýchkoliv okolností strávníka snad každé generace. Dají se totiž připravit jak na slano, tak na sladko, a to přesně tak, jak to má každý rád. Zkuste někomu...
Číst více
Autor: Mandimu
Ani bezlepková dieta vám nezabrání dopřát si oblíbené lívance. K bezlepkovým lívancům stačí, když se obilná mouka vymění za kokosovou, a použitím rýžového mléka navíc vyrobíte i bezlaktózovou variantu. Polijte...
Číst více
Autor: Mandimu
Konečně bezlepková varianta na palačinky. Také už jásáte? Recept na palačinky z rýžové mouky se vám bude hodit, nejen když přijde návštěva s intolerancí na lepek, ale i tehdy, když...
Číst více
Autor: Mandimu
Tak výbornou a variabilní surovinu jako je banán byste jen těžko pohledali! Skvěle funguje jak ve snídaňové kaši, tak ve smoothie, zmrzlině anebo v široké paletě dezertů. Jedním z nich...
Číst více