Dostali jste chuť na rybu a zrovna vás nenapadá, jak si jí správně dochutit, aby chytla ten správný šmak? Pak jsme tu pro vás s receptem na tresku s fenyklem, chřestem a pórkem. Podlehněte s námi této dokonalé kombinaci ryby a bylinek. Stačí přidat oblíbenou přílohu a je hotovo.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Treska s fenyklem, chřestem a pórkem
32 min
12 min
Střední
4 porce
Recept
Výživové hodnoty
418 kcal
31g Bílkoviny
11g Tuky
47g Cukry
Suroviny
- 200 g fenyklu
- 100 g pórku
- 3 stroužky česneku
- 3 g tymiánu
- 150 g chřestu
- 240 g quinoy
- 1.5 l vody
- 500 g filetů z tresky bez kůže
- 1 lžíce olivového oleje
- citron
- 125 ml rýžové smetany
- 200 ml kuřecího vývaru
- sůl
- pepř