Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Mandlový jáhelník

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Mandlový jáhelník

70 min 40 min Snadné 12 porce

Máme pro vás tip na lahodný dezert nebo odpolední svačinku. Mandlový jáhelník s rozinkami a mandlemi potěší celou rodinu a navíc při jeho přípravě provoníte celou vaší domácnost, což zajistí oblíbené perníkové koření.

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

139 kcal 5g Bílkoviny 6g Tuky 17g Cukry

Suroviny

jahly, mandlove-mleko, rozinky, brusinky, agavovy-sirup, mandle, pernikove-koreni, spaldova-mouka, vejce, sul

Instrukce

Jáhly dáme vařit podle návodu na obalu. Troubu si předehřejeme na 190°C.

Poté k nim přidáme všechny ostatní ingredience.

Pečeme při 190°C 45-50 minut.

Necháme vychladnout na mřížce, rozdělíme na 12 částí a podáváme.