Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Vaječná pomazánka z domácí lučiny

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Vaječná pomazánka z domácí lučiny

25 min 0 min Snadné 6 porce

Připravte si naši vaječnou pomazánku a už nebudete dělat jinou. Je rychlá, jednoduchá a hlavně vynikající!

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

141 kcal 8g Bílkoviny 10g Tuky 4g Cukry

Suroviny

vejce, jarni_cibulka, domaci-lucina, sul, pepr

Instrukce

Vejce si nakrájejte na kostičky a jarní cibulku na kolečka.

Všechny ingredience smíchejte v míse a hotovou pomazánku dejte odležet asi na 20 minut do lednice.

* Viz recept Domácí lučina – z receptu vznikne cca 450 g lučiny, takže je třeba jí udělat míň nebo zbytek využít jinak.

Poznámky

Pomazánku podávejte s celozrnným pečivem. Před podáváním ji můžete ozdobit kolečky čerstvé ředkve a čerstvou řeřichou.