Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Tuňáková pomazánka

Autor: Mandimu  •   0 minut čtení

Tuňáková pomazánka

5 min 0 min Snadné 6 porce

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

71 kcal 7g Bílkoviny 2g Tuky 2g Cukry

Suroviny

smetana, smetanovy-syr, tunak, petrzelova_nat, susena-rajcata, citron, sul, pepr

Instrukce

Nejprve si ve větší misce smíchejte zakysanou smetanu se smetanovým sýrem a scezeným tuňákem.

Následně si připravte zbytek ingrediencí. Petrželovou nať nasekejte najemno, sušená rajčata nakrájejte na kostičky, citronovou kůru nastrouhejte najemno a spolu se šťávou z ½ citronu vše přemístěte do mísy.

Obsah mísy promíchejte a dochuťte solí a pepřem. Hotovou tuňákovou pomazánku můžete ihned podávat. V lednici vydrží 4 dny.