Dostali jste chuť na rybu? Z tuňáka v sezamové krustě budou vaše chuťové buňky skákat radostí. Pěkně šťavnatý steak z tuňáka je plný vitaminů a minerálů a v kombinaci se zeleninovým salátem a medovou zálivkou tvoří neopakovatelnou hru barev i vůní. Tenhle recept si oblíbíte jako rychlou a zdravou večeři, po níž vám nebude těžko, a přesto se pěkně zasytíte.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Tuňák v sezamové krustě se salátem a medovou zálivkou
14 min
4 min
Snadné
2 porce
Recept
Výživové hodnoty
506 kcal
40g Bílkoviny
32g Tuky
15g Cukry
Suroviny
- 300 g tuňáka
- kůra z 1 bio citronu
- 15 g loupaného černého sezamu
- 15 g loupaného bílého sezamu
- 1 lžička olivového oleje
- 50 g listů červené řepy
- 50 g rukoly
- 100 g polníčku
- 50 g výhonků z červené řepy (lze vynechat)
- 1 špetka soli
- pepř