Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Třešňová bublanina

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Třešňová bublanina

65 min 45 min Snadné 16 porce

Rychle, než je špačci všechny oklovají! Vyzkoušejte náš lahodný recept na třešňovou bublaninu, který voní po medu. Vymysleli jsme ho tak, aby v něm nebyl žádný přidaný cukr, jen med, a pšeničnou mouku jsme nahradili špaldovou. A ani ne za hodinku můžete podávat.

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

126 kcal 5g Bílkoviny 9g Tuky 41g Cukry

Suroviny

mleko, vejce, slunecnicovy-olej, med, spaldova-mouka, kyprici-prasek-do-peciva, tresne

Instrukce

Troubu předehřejte na 180°C.

V míse vyšlehejte mléko, vejce, olej a med.

Přidejte celozrnnou mouku, prášek do pečiva a zamíchejte.

Těsto přelijte do pečící formy (35x25 cm) vyložené pečícím papírem nebo vymazané tukem.

Navrch naskládejte omyté třešně.

Bublaninu dejte do předehřáté trouby a pečte 35-45 minut při 175-185 °C.