Venku už je zima, ale vy máte chuť na salát? Náš quinoový salát s pečeným květákem je univerzální možností, kterou si můžete vychutnat jak v chladném, tak v teplejším počasí.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Teplý quinoový salát s pečeným květákem
55 min
40 min
Snadné
2 porce
Recept
Výživové hodnoty
578 kcal
16g Bílkoviny
33g Tuky
48g Cukry
Suroviny
- 100 g barevné quinoy (v suchém stavu)
- 350 ml vody
- 200 g květáku
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- 1 hrst natě čerstvé hladkolisté petržele
- 2× jarní cibulka
- 150 g předvařených červených fazolí (z plechovky)
- 1 lžička sušené petrželové natě
- 2 lžíce olivového oleje (můžete vynechat)
- 1 lžička hnědého lněného semínka (vyloupat)
- sůl
- pepř