Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Šťáva z řapíkatého celeru a zeleného jablka

Autor: Mandimu  •   0 minut čtení

Šťáva z řapíkatého celeru a zeleného jablka

10 min 0 min Snadné 2 porce

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

40 kcal 1g Bílkoviny 0g Tuky 8g Cukry

Suroviny

jablko, rapikaty-celer, spenat, voda, citronova-stava

Instrukce

Zelené jablko a řapíkatý celer pokrájejte na menší kousky (jablko předtím neloupejte).

Následně si připravte odšťavňovač a zpracujte v něm nakrájené jablko, řapíkatý celer a špenát. Poté ještě do odšťavňovače nalijte 50 ml

studené vody a nechte vodu vytéct do nádoby se šťávou – přidáním vody se odšťavňovač lehce pročistí a zároveň se z něj společně s vodou vyplaví i veškeré zbytky šťávy.

Do vzniklé tekutiny přidejte citronovou šťávu a promíchejte. Výslednou směs rozdělte do 2 sklenic a podávejte.

Poznámky

TIP: Sklenice s hotovou šťávou můžete ozdobit plátky hrušky