Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Špenátové chimichurri

Autor: Mandimu  •   0 minut čtení

Špenátové chimichurri

5 min 0 min Snadné 8 porce

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

45 kcal 2g Bílkoviny 3g Tuky 2g Cukry

Suroviny

spenat, pazitka, petrzelova_nat, cibule, slunecnicove-seminko, voda, vinny-ocet, kapary, sul, pepr

Instrukce

Připravte si vyšší mixovací nádobu a tyčový mixér. Do nádoby vložte špenát, pažitku, petrželovou nať, cibuli, slunečnicová semínka, vodu, bílý vinný ocet, kapary, sůl a pepř a vše rozmixujte dohladka. Po rozmixování můžete dip podávat. Dip můžete skladovat v uzavřené nádobě v lednici, kde vydrží 2–3 dny.

Poznámky

Tento dip se výborně hodí k rybám a kuřecímu masu.