Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Sladký chléb s jablkem a skořicí

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Sladký chléb s jablkem a skořicí

60 min 40 min Snadné 16 porce

Jablka a skořice jsou nerozlučná dvojka. Proto jsme je přizvali do našeho receptu na sladký chlebík společně. I s ostatními surovinami si perfektně rozumí a výsledek je jednoduše perfektní. Souhlasíte?

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

89 kcal 3g Bílkoviny 1g Tuky 17g Cukry

Suroviny

spaldova-mouka, ovesne-vlocky, skorice, kyprici-prasek-do-peciva, vanilkovy-extrakt, med, jablko, jablecna-presnidavka, mleko, vejce

Instrukce

Troubu předehřejte na 175 °C.

V míse smíchejte mouku, ovesné vločky, skořici a prášek do pečiva.

Přidejte vanilkový extrakt, tekutý med, přesnídávku, mléko a vejce. Nakonec přimíchejte strouhaná jablka a zamíchejte.

Formu na chléb vyložte pečícím papírem a vlijte do ní připravené těsto.

Dejte do trouby a pečte 35-40 minut při 165–175 °C.