Bez červené řepy dlouho nevydržíme, a proto Vám přinášíme další tip na její využití. Dnes zůstaneme u klasiky, která ovšem nikdy neomrzí. Nakrájenou řepu doplňte rukolou a feta sýrem, ozdobte vlašskými ořechy a zrníčky z granátového jablka, zakápněte olivovým olejem a balzamikem, a pak už si jen vychutnávejte tu jedinečnou kombinaci chutí, která se Vám rozplyne na jazyku.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Salát s červenou řepou, rukolou a sýrem feta
10 min
0 min
Snadné
2 porce
Recept
Výživové hodnoty
532 kcal
14g Bílkoviny
36g Tuky
36g Cukry
Suroviny
- 4 lžíce balzamikového octa
- 2 lžíce olivového oleje
- 250 g předvařené červené řepy
- 2 hrsti rukoly
- 50 g feta sýra (nadrobit)
- 50 g vlašských ořechů
- 1 hrst zrníček granátového jablka
- sůl
- pepř