Zdravý oběd nebo večeře, které máte do půl hodinky na stole. Rybí karbanátky jsou samozřejmě výborné, ale co si na tomto receptu zamilujete nejvíc je bylinkové pesto - na kombinaci petržele a kopru už po ochutnání jen tak nezapomenete.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Rybí karbanátky z candáta s bylinkovým pestem
26 min
6 min
Snadné
8 kusů
Recept
Výživové hodnoty
157 kcal
10g Bílkoviny
8g Tuky
10g Cukry
Suroviny
Na karbanátky:
- 300 g candáta
- 100 g celozrnné hladké ovesné mouky
- 1× vejce
- 1 hrst sušené petrželové natě kudrnky
- 1 lžička sušeného kopru
- 1 lžíce slunečnicového oleje
- 1 lžička soli
- ½ lžičky mletého černého pepře
- 1 hrst čerstvého kopru
- 1 hrst čerstvé petrželové natě kudrnky
- 1 hrst čerstvého tymiánu
- 40 ml olivového oleje
- ½ lžičky soli
- ½ lžičky mletého černého pepře