Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Ricottový cheesecake

Autor: Mandimu  •   0 minut čtení

Ricottový cheesecake

50 min 40 min Snadné 6 porce

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

229 kcal 10g Bílkoviny 17g Tuky 9g Cukry

Suroviny

smetanovy-syr, ricotta, vanilkovy-extrakt, vejce, kukuricny-skrob, stevie

Instrukce

Nejprve si předehřejte troubu na 180 °C a připravte si obdélníkovou formu na pečení (10 cm × 18 cm).

Ve velké míse si dohladka vymíchejte smetanový sýr s ricottou a vanilkovou pastou. Do směsi poté jednotlivě přidávejte vejce a před přidáním 2. vejce se ujistěte, že to 1. je plně inkorporováno.

Následně do mísy prosejte škrob se stévií, aby se nevytvořily žádné hrudky, a vymíchejte dohladka. Hotové těsto nalijte do připravené formy a pečte v předehřáté troubě 30–40 minut na 175–180 °C.

* Můžete nahradit 1 lžící medu.

Poznámky

Podávejte se svařeným ovocem nebo 100% džemem dle vlastní chuti.