Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Řepné gazpacho

Autor: Mandimu  •   0 minut čtení

Řepné gazpacho

65 min 0 min Snadné 2 porce

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

105 kcal 5g Bílkoviny 3g Tuky 15g Cukry

Suroviny

cervena-repa, cibule, cesnek, okurka, vinny-ocet, bily-jogurt, sul, pepr

Instrukce

Všechny ingredience kromě jogurtu dejte do mixéru a rozmixujte dohladka. Rozmixovanou směs přemístěte do mísy, přimíchejte jogurt a ochuťte solí, pepřem nebo troškou vinného octa dle chuti.

Hotovou směs dejte alespoň na 1 hodinu vychladit do lednice.

Vychlazené gazpacho rozdělte do 2 talířů a podávejte.

*Miso pasta je tradiční japonské dochucovadlo vyrobené ze sójových bobů.

Poznámky

Gazpacho jsme podávali ozdobené řepnými klíčky, pečenými plátky řepy a čerstvou šalvějí.