Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Ředkvičková pomazánka

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Ředkvičková pomazánka

5 min 0 min Snadné 1 kus

Rozlučte se s jarní únavou s ředkvičkovou pomazánkou. Posílíte si organismus a zbavíte se všech bacilů. Čerstvé ředkvičky skvěle osvěží a společně s domácí lučinou tvoří jedinečnou kombinaci chutí a dobrého pocitu, že se pořádně staráte o své zdraví.

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

313 kcal 15g Bílkoviny 18g Tuky 22g Cukry

Suroviny

redkvicky, domaci-lucina, kopr, sul, pepr

Instrukce

Ředkvičky nastrouhejte na hrubo, osolte a dejte do misky na 5 minut stranou. Slijte všechnu vodu, co mezitím pustily.

Přidejte lučinu a na drobno nasekaný kopr.

Vše pečlivě promíchejte a osolte a opepřete. Přidejte citronovou šťávu podle chuti.

Dejte odležet alespoň na 20 minut do lednice.