Oslavte příchod léta nejlepším rebarborovým koláčem s máslovo-mandlovou drobenkou. Tenhle čistě sezónní moučník vám okamžitě zvedne náladu. Jeho příprava je snadná a díky vybraným nutričně bohatším ingrediencím můžete hřešit s čistým svědomím. Jen pozor, rebarborová sezóna netrvá dlouho.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Rebarborový koláč s drobenkou
55 min
30 min
Snadné
12 kusů
Recept
Výživové hodnoty
304 kcal
8g Bílkoviny
19g Tuky
25g Cukry
Suroviny
Na těsto
- 200 g špaldové mouky
- 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 140 g tvarohu
- 50 g medu
- 60 ml slunečnicového oleje
- 100 ml mléka
- 2× vejce
- 400 g rebarbory