Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Raw borůvkový cheesecake

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Raw borůvkový cheesecake

390 min 0 min Snadné 16 kusů

Myslíte si, že příprava raw pokrmů je věda? Vůbec ne, vlastně je to mnohem jednodušší než běžné vaření. Začněte třeba s naším jednoduchým receptem na vynikající nepečený cheesecake s borůvkami. Nezabere vám moc času a uspokojíte s ním vegany i ty s laktózovou intolerancí či celiakií. Odměňte se zdravým kouskem za své odhodlání to poprvé zkusit.

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

454 kcal 9g Bílkoviny 28g Tuky 43g Cukry

Suroviny

mandle, datle

Instrukce

Připravte si 16 muffinových forem a vyložte je papírovými košíčky.

Ve stolním mixéru rozmixujte mandle s datlemi. Vzniklou směs rozdělte na dno jednotlivých forem, utlačte a dejte do lednice.

Mezitím připravte další vrstvu: Všechny ingredience na náplň rozmixujte, hotovou směs nalijte na korpus a vršek uhlaďte lžící.

Nechte vychladit přes noc v lednici a poté podávejte.