Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Pudink s ricottou

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Pudink s ricottou

53 min 3 min Snadné 1 porce

Jak z obyčejného pudinku udělat lahodný dezert? Přidejte k němu ricottou a vznikne vám vynikající pudinkový dezert, který si zamilujete pro jeho lehkost, nadýchanost i chuť. My jsme zvolili čokoládový, ale nic vám nestojí v cestě, abyste objevili vlastní varianty. Dejte nám pak vědět, která je za vás ta nejlepší. :-)

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

258 kcal 8g Bílkoviny 13g Tuky 27g Cukry

Suroviny

mandlove-mleko, cokoladovy-pudink-v-prasku, ricotta, med

Instrukce

Z mléka odeberte 100 ml a smíchejte s pudinkem.

V menším hrnci přiveďte k varu zbylé mléko.

Plamen snižte na střední stupeň, vlijte směs s pudinkovým práškem a vařte do zhoustnutí (cca 2–3 minuty).

Hotový pudink nechte vychladnout (cca 30 minut).

Vmíchejte ricottu a med a dejte na alespoň 15 minut do lednice.

Podávejte vychlazené.

Poznámky

Pudink je výborný samostatně nebo s čerstvým ovocem.