Tento pokrm vás nenechá dlouho chladnými, protože souhra barev a vyvážených ingrediencí v tomto receptu je opravdu nevídaná. Pstruha nemusíte dělat jen na másle, zkuste ho obalit v mandlové krustě dle receptu a hned potěšíte vaše chuťové buňky něčím originálním.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Pstruh s mandlovou krustou a mrkvovým pyré
55 min
25 min
Snadné
4 porce
Recept
Výživové hodnoty
420 kcal
31g Bílkoviny
25g Tuky
18g Cukry
Suroviny
- 600 g mrkve
- 4× filety ze pstruha
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 100 g mletých mandlí
- 2 lžíce olivového oleje
- ½ lžičky mletého chilli
- 1 lžíce přepuštěného másla
- 100 ml polotučného mléka (v teplém stavu)
- sůl
- pepř