Svěží, výživné a rychlé jídlo. Tak zní definice pstruha s bulgurovým salátem. K rybě neodmyslitelně patří citrónová či limetková šťáva. Po přidání chilli a česneku ale teprve dostane pstruh ten správný šmrnc. Skvěle ho doplní lehký bulgurový salát s vůní máty.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Pstruh s chilli, limetkou a teplým bulgurovým salátem
35 min
20 min
Snadné
2 porce
Recept
Výživové hodnoty
594 kcal
30g Bílkoviny
22g Tuky
69g Cukry
Suroviny
- 2× filety ze pstruha s kůží
- 2 lžíce šťávy z limetky
- kůra z limetky
- 2 stroužky česneku (utřít)
- 3 lžíce olivového oleje
- ¼ lžičky mletého chilli
- sůl
- pepř