Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Pohankové křupky se skořicí
Přidat k uloženým

Pohankové křupky se skořicí

50 min 35 min Snadné 1 porce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

1837 kcal 44g bílkovin 89g tuků 215g sacharidů

Suroviny

pohankova-krupice, mandle, slunecnicove-seminko, skorice, med, kokosovy-olej, vanilkovy-extrakt, sul

Postup přípravy

Troubu předehřejte na 160 °C.

V míse pečlivě smíchejte všechny ingredience.

Plech vyložte pečicím papírem.

Vzniklé těsto rozprostřete na plech a natrhejte na menší kousky (například lžící).

Plech vložte do předehřáté trouby a pečte při 150–160 °C 30–35 minut.

Po upečení nechte křupky vychladnout, rozlámejte je na menší části a přemístěte do uzavíratelné skleněné nádoby. Z množství ingrediencí na 1 porci bude 450 g křupek.

Tip

Křupky můžete jíst samostatně, s mlékem, jogurtem nebo jen s ovocem.