Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Pohanková kaše s jablkem a skořicí

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Pohanková kaše s jablkem a skořicí

15 min 10 min Snadné 1 porce

Surovinu, jakou je pohanka bychom měli do našeho jídelníčku zařazovat pravidelně, protože je nejen bohatá na bílkoviny a minerály, ale také je důležitá pro naše cévy a krevní oběh. Připravte si s námi proto tuto skvělou pohankovou kaši ovoněnou jablíčkem a skořicí.

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

390 kcal 14g Bílkoviny 6g Tuky 70g Cukry

Suroviny

sojove-mleko, pohankova-krupice, med, karob, skorice, jablko

Instrukce

V rendlíku si převedeme k varu mléko.

Přisypeme pohankovou krupici a med.

Směs mícháme dokud nám nezhoustne a poté odstavíme (cca 10 minut).

Poté do kaše přimícháme karob se skořicí a ozdobíme plátky jablka.

Podáváme nejlépe teplé.