Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Pečené ředkvičky s tymiánem

Autor: Mandimu  •   0 minut čtení

Pečené ředkvičky s tymiánem

20 min 10 min Snadné 4 porce

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

60 kcal 1g Bílkoviny 5g Tuky 6g Cukry

Suroviny

redkvicky, tymian, rozmaryn, citronova-stava, sul, pepr

Instrukce

Troubu předehřejte na 200 °C.

Ředkvičky nakrájejte na poloviny, většívkusy na čtvrtiny a přemístěte je do zapékací mísy, kde je smíchejte s tymiánem, rozmarýnem, citronovou šťávou, solí, pepřem a olivovým olejem.

Zapékací mísu dejte do trouby a pečte 7–10 minut při 190–200 °C.

Poznámky

TIP: Pečené ředkvičky poslouží jako skvělá příloha ke grilování nebo jako lehká svačina do krabičky. Výborné jsou například s česnekovo tvarohovým dipem. TIP testérů Testérka Michaela k ředkvičkám po upečení přidala ještě 1 lžičku medu.