
Autor: Mandimu • 0 minut čtení
Pečená treska se salátem z polníčku, ředkviček a červené řepy
37 min
22 min
Snadné
4 porce
Recept
Výživové hodnoty
552 kcal
38g Bílkoviny
15g Tuky
62g Cukry
Suroviny
- 4× filety z tresky
- 2 lžíce olivového oleje
- 5 g petrželové natě
- 1× kůra z limetky
- 320 g celozrnného kuskusu (v suchém stavu)
- 1 l vody
- sůl
- pepř
- 250 g bílého jogurtu
- ½ lžičky medu
- 1× šťáva z limetky
- 30 g cibule šalotky
- 20 g nakládaných okurek
- sůl
- pepř
- 120 g červené řepy (v syrovém stavu)
- 100 g ředkviček
- 60 g jarní cibulky
- 100 g polníčku
- 10 g kopru
- 2 lžičky olivového oleje
- 1 lžíce balzamikového octa