Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Pečená dýňová semínka se skořicí

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Pečená dýňová semínka se skořicí

22 min 12 min Snadné 4 porce

Rádi byste si na něčem smlsli a nechcete, aby vás poté trápilo špatné svědomí? Pak jsme tu pro vás s jedním tipem na zdravé zobání, díky kterému svému zdraví jedině prospějete. Dýňová semínka totiž obsahují spoustu cenných vitamínů, a navíc mají nízkou energetickou hodnotu.

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

183 kcal 9g Bílkoviny 15g Tuky 2g Cukry

Suroviny

dynova-seminka, kokosovy-olej, med, skorice

Instrukce

Troubu předehřejte na 170 °C, připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.

Semínka smíchejte s kokosovým olejem, medem a skořicí.

Semínka rovnoměrně rozprostřete na plech a pečte v předehřáté troubě 10–12 minut na 160–170 °C. V polovině pečení semínka prohrábněte, aby se opekla rovnoměrně.