Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Parmazánové krekry

Autor: Mandimu  •   0 minut čtení

Parmazánové krekry

55 min 20 min Snadné 30 kusů

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

40 kcal 1g Bílkoviny 2g Tuky 4g Cukry

Suroviny

spaldova-mouka, voda, olivovy-olej, parmazan, oregano, sezamova-seminka, kyprici-prasek-do-peciva, sul

Instrukce

Nejprve si předehřejte troubu na 200–205 °C, připravte si plech (30 cm × 40 cm) a vyložte jej pečicím papírem.

Do větší mísy vložte mouku, vodu, olej, parmazán, oregano, sezamová semínka, prášek do pečiva a sůl a důkladně vypracujte těsto (nejlépe pomocí rukou).

Hotové těsto následně přesuňte na pracovní plochu a rozválejte na tloušťku 0,5 cm. Rozválené těsto nakrájejte na čtverečky o velikosti 3 cm × 3 cm a naskládejte je na připravený plech.

Krekry pečte 18–20 minut na 200–205 °C. Po upečení je nechte zchladnout na plechu (20 minut) a poté podávejte.