Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Ovesná polévka s cizrnou

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Ovesná polévka s cizrnou

10 min 5 min Snadné 2 porce

Cizrna obsahuje kromě spousty železa také zdravé tuky a vlákninu. Dopřejte si s námi tuto neobyčejně zdravou potravinu. Můžete ji vyzkoušet hned v tomto receptu na ovesnou polévku, kde cizrna skvěle vynikne.

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

664 kcal 32g Bílkoviny 18g Tuky 95g Cukry

Suroviny

voda, ovesne-vlocky, sojovy-jogurt, olivovy-olej, cizrna, sul, pepr

Instrukce

Vločky vaříme v 1,2 litru vody 5 minut.

Poté přimícháme jogurt a dochutíme.

Cizrnu si osmahneme na pánvi na lžíci olivového oleje.

Cizrnou posypeme polévku a podáváme.