Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Osvěžující rajčatové gazpacho

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Osvěžující rajčatové gazpacho

10 min 0 min Snadné 2 porce

Studená polévka neboli gazpacho se dá připravit z různých druhů zeleniny. Tato verze v sobě ukrývá kromě rajčat také papriku a různé druhy bylinek. Příjemné ochlazení si nemusíte dopřát jen v podobě chladného nápoje.

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

154 kcal 2g Bílkoviny 11g Tuky 12g Cukry

Suroviny

rajcata, cibule, cervena-paprika, olivovy-olej, vinny-ocet, sul, pepr, cesnek, pazitka

Instrukce

Rajčata, cibuli, papriku, olej, ocet, špetku soli, špetku pepře a česnek rozmixujte v mixéru dohladka.

Polévku pak dejte před podáváním vychladit.

Vychlazené gazpacho rozdělte do dvou misek, posypte čerstvou pažitkou a podávejte.