Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Okurkové gazpacho s avokádem a bazalkou

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Okurkové gazpacho s avokádem a bazalkou

5 min 0 min Snadné 2 porce

Studené polévky přijdou vhod hlavně během letních měsíců, protože touha po jakémkoliv jiném ochlazení než zmrzlinou je žádoucí. Zkuste třeba tohle okurkové gazpacho. Možná jste takovouto úpravu polévky ještě nezkoušeli, ale věřte, že nebudete litovat.

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

146 kcal 1g Bílkoviny 11g Tuky 8g Cukry

Suroviny

avokado, okurka, bazalka, cesnek, cibule, voda, sul, stava-z-limetky

Instrukce

Všechny ingredience dejte do mixéru a rozmixujte dohladka.

Gazpacho pak dejte před podáváním chladit alespoň na 1 hodinu do lednice.

Po vychlazení polévku do dvou misek, dozdobte lístky bazalky a podávejte.