
Autor: Mandimu • 0 minut čtení
Mexické rybí tacos se zelným salátem a limetkovým krémem
48 min
8 min
Střední
6 porce
Recept
Výživové hodnoty
217 kcal
12g Bílkoviny
9g Tuky
22g Cukry
Suroviny
- ¼ lžičky mletého koriandru
- ¼ lžičky mletého římského kmínu
- ¼ lžičky mleté pálivé papriky
- 2 lžíce řepkového oleje (nebo slunečnicového oleje)
- 2× filety z tresky (2× cca 125 g)
- 6× kukuřičná tortilla na tacos
- sůl
- ½× menší hlávky bílého nebo červeného zelí (cca 200 g)
- 1× stonek jarní cibulky (20 g)
- 20 g čerstvého koriandru (můžete nahradit čerstvou petrželovou natí)
- 1 stroužek česneku
- sůl
- 70 g bílého jogurtu (3,5 % tuku)
- 30 g zakysané smetany 12%
- kůra z ½ limetky (nastrouhat najemno)
- šťáva z 1 menší limetky
- sůl