Lívance z mandlového mléka jsou v mžiku hotové, výborné a pochutnat si na nich mohou i lidé s intolerancí laktózy. Díky lněnému semínku jsou skvělým zdrojem vlákniny a omega-3 mastných kyselin. Podávat je můžete s medem a čerstvým ovocem.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Mandlové lívance s lněným semínkem
20 min
12 min
Střední
12 kusů
Recept
Výživové hodnoty
56 kcal
3g Bílkoviny
2g Tuky
6g Cukry
Suroviny
- 100 g celozrnné špaldové mouky hladké
- 2× vejce velikosti M
- 150 ml mandlového mléka (můžete nahradit jiným rostlinným nebo polotučným kravským)
- 1 lžička kypřicího prášku do pečiva
- 20 g loupaných lněných semínek
- 1 lžička mleté skořice