Receptům z květáku vévodí exotické koření a opékání na pánvi. Stejně jako v této květákové směsi. Je zcela bezlaktózová, provoněná kokosem, okořeněná chilli a rozmarýnem a je skvělým parťákem k těstovinám nebo rýži. Ale klidně nahradí i hlavní jídlo. Tak s chutí do toho.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Květák s chilli a rozmarýnem
37 min
27 min
Snadné
4 porce
Recept
Výživové hodnoty
184 kcal
6g Bílkoviny
11g Tuky
13g Cukry
Suroviny
- 1× hlávka květáku
- 20 g kokosového oleje v tuhém stavu (lze použít olivový olej nebo ghí)
- 1 stroužek česneku (utřít)
- 2 lžíce rajčatového protlaku (bez cukru)
- ½ lžičky sušeného chilli
- 1 lžička sušeného rozmarýnu
- 100 g kokosového mléka z plechovky
- sůl