Příznivci zelí pozor! Dnes tu pro vás máme specialitku, kterou jen tak někde nenajdete. Bílé nebo červené zelí je stará dobrá klasika, kterou již všichni známe a máme rádi. Co takhle vyzkoušet třeba i zelí kedlubnové? Je to mňamka, přesvědčte se sami!

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Kedlubnové zelí
28 min
18 min
Snadné
4 porce
Recept
Výživové hodnoty
139 kcal
4g Bílkoviny
8g Tuky
12g Cukry
Suroviny
- 620 g bílé kedlubny
- 3 lžíce olivového oleje
- 130 g žluté cibule (nakrájet najemno)
- 2 lžičky dijonské hořčice
- 1 lžička celého sušeného kmínu
- 2 kusy bobkového listu
- 2 lžíce bílého vinného octa
- 60 ml vody
- 1 lžíce třtinového cukru
- 2 lžíce natě čerstvé hladkolisté petržele
- sůl
- pepř