Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Jogurtovoparmazánový dip

Autor: Mandimu  •   0 minut čtení

Jogurtovoparmazánový dip

5 min 0 min Snadné 8 porce

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

40 kcal 5g Bílkoviny 1g Tuky 4g Cukry

Suroviny

recky-jogurt, cibule, parmazan, okurka, trtinovy-cukr, citronova-stava, sul, pepr

Instrukce

Připravte si větší mísu.

Do mísy vložte řecký jogurt, najemno nasekanou bílou cibuli, strouhaný parmazán, najemno nastrouhané sterilované okurky, třtinový cukr, citronovou šťávu, sůl a pepř a vše důkladně promíchejte.

Po promíchání můžete ihned podávat. Dip uchovávejte v uzavíratelné nádobě v lednici a spotřebujte do 3–4 dnů.