Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Jemné řepné gazpacho s jogurtem

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Jemné řepné gazpacho s jogurtem

10 min 0 min Snadné 2 porce

Polévka gazpacho určitě nemusí být jenom z rajčat. My máme snad tuto řepnou verzi ještě radši než originál!

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

94 kcal 3g Bílkoviny 5g Tuky 17g Cukry

Suroviny

cervena-repa, cibule, cesnek, okurka, jablecny-ocet, sul, pepr, bily-jogurt

Instrukce

Řepu, cibuli, česnek, okurku, vinný ocet, sůl a pepř rozmixujte dohladka.

Přimíchejte jogurt, ochutnejte a podle chuti dochuťte solí, pepřem, nebo troškou vinného octa.

Gazpacho rozdělte do dvou misek a před podáváním dejte alespoň na 1 hodinu vychladit do lednice.