Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Ječná kaše s mákem a jablky

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Ječná kaše s mákem a jablky

10 min 0 min Snadné 1 porce

Ječné vločky se malinko liší od běžně používaných vloček ovesných, avšak svými prospěšnými vlastnostmi pro naše zdraví jsou jim velkými konkurenty. V ječné kaši s mákem a jablky si na nich pochutnáte v jejich nejlepší úpravě.

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

362 kcal 9g Bílkoviny 6g Tuky 68g Cukry

Suroviny

jecne-vlocky, jablko, mleko, datle, mak

Instrukce

Ječné vločky smícháme s jablkem v misce.

Vše zalijeme teplým mlékem (ohřejeme ho buď v mikrovlnné troubě, nebo v kastrolku na sporáku).

Přimícháme na menší kousky nakrájené datle a posypeme mákem.

Ihned podáváme.