Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Hrušková šťáva s kajenským pepřem

Autor: Mandimu  •   0 minut čtení

Hrušková šťáva s kajenským pepřem

5 min 0 min Snadné 2 porce

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

135 kcal 5g Bílkoviny 8g Tuky 10g Cukry

Suroviny

hruska, koriandr, kokosovy-olej, mleko, voda, kayensky-pepr, konopne-seminko

Instrukce

Připravte si odšťavňovač a zpracujte v něm hrušku společně s čerstvým koriandrem. Vzniklou šťávu přelijte do libovolné nádoby, zde do ní přidejte rozpuštěný kokosový olej, mléko, 50 ml vody a kajenský pepř a následně celý obsah nádoby důkladně promíchejte metličkou nebo lžící.

Výslednou směs rozlijte do 2 sklenic, každou porci posypte konopným semínkem a podávejte.

Poznámky

TIP: Šťávu podávejte nejlépe vychlazenou anebo s ledem