Taková dobře dochucená a vyladěná cibulačka dokáže potěšit nejednoho strávníka. Podávaná s čerstvým domácím pečivem bude chutnat ještě lépe.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Francouzská cibulačka
40 min
30 min
Snadné
4 porce
Recept
Výživové hodnoty
244 kcal
10g Bílkoviny
9g Tuky
30g Cukry
Suroviny
- 600 g žluté cibule
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce vinného octa (lze vynechat)
- 2 stroužky česneku (utřít)
- 1 lžička sušeného tymiánu
- 1 lžička sušeného rozmarýnu
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 2× bobkový list
- 1.5 l zeleninového vývaru
- 8× celozrnné pečivo
- 40 g strouhaného parmazánu
- sůl
- pepř