Máte rádi karbanátky? A co takhle tělu trochu odlehčit a tentokrát si dát zeleninovou variantu? Cizrna a fazole se pro ně skvěle hodí a nasekaná petrželka jim dodá nádhernou vůni. Vychutnejte si vynikající oběd ze surovin, které najdete doma ve spíži.

Autor: Mandimu • 1 minut čtení
Fazolovo-cizrnové karbanátky
17 min
7 min
Snadné
5 kusů
Recept
Výživové hodnoty
100 kcal
5g Bílkoviny
2g Tuky
16g Cukry
Suroviny
- 100 g cizrny z konzervy (*)
- 100 g fazolí z konzervy (*)
- 1× malá žlutá cibule
- 1 hrst čerstvé petrželky (nasekat)
- 2 lžíce lněných semínek
- špetek sůl
- 1 lžička kari koření
- 60 g celozrnné strouhanky
- 1× vejce
- 1 lžíce slunečnicového oleje