Jíme zdravě se mění na Mandimu 🩵

Fazolová pomazánka

Autor: Mandimu  •   1 minut čtení

Fazolová pomazánka

100 min 90 min Střední 6 porce

Mít v lednici připravenou oblíbenou pomazánku se vždy vyplatí, protože vás může zachránit při hledání lehké večeře nebo i svačinky. Jistě máte i vy už svoji oblíbenkyni, ale věřte, že za vyzkoušení stojí i tato fazolová, krásně ovoněná vůní bylinek.

Recept

Přidat k uloženým

Výživové hodnoty

1395 kcal 64g Bílkoviny 47g Tuky 179g Cukry

Suroviny

bile-fazole, oregano, olivovy-olej, tamari-omacka, medvedi-cesnek, cesnek, sul, rajcata, ovesne-vlocky

Instrukce

Fazole dáme do hrnce, zalijeme cca 1 litrem vody a dáme vařit na 1,5 hodiny. Voda se rychle vstřebává a odpařuje, takže fazole hlídáme a podle potřeby vodu přiléváme.

Fazole zcedíme, ale vodu z nich si ponecháme.

Fazole dáme i s ostatními ingrediencemi do mixéru a podle potřeby přidáváme vodu, kterou jsme si nechali, až dokud nevznikne požadovaná konzistence.